Pizza este unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare printre toți gurmanzii. De la Pizza Margherita, Focaccia Single până la rețete mai complexe și bogate în ingrediente precum Pizza Siciliana sau Quatro Stagioni, există o mulțime de variante disponibile, perfecte pentru fiecare gust și preferință în parte.

Unde poți mânca cea mai bună pizza Sibiu? 

În fiecare mare oraș al țării găsim o varietate de pizzerii, iar Sibiul nu este mai prejos. În oraș, regăsim numeroase pizzerii, fiecare cu preparatele sale, însă de departe cea mai bună Pizza din Sibiu poate fi regăsită la Tutti Pizza. Dragostea proprietarilor pentru pizza le-a permis acestora să pregătească cele mai delicioase rețete, astfel încât să-i bucure chiar și pe vegani, fiindcă meniul destinat persoanelor vegane este unul destul de variat. 

Dacă locuiești în oraș sau ești în trecere, nu rata savoarea unei pizza proaspete sau un meniu Burger & Crispy, într-una din cele mai bune pizzerii Sibiu

Locatia Tutti Pizza din Sibiu

Meniu variat într-una dintre cele mai bune pizzerii Sibiu 

Meniul pizzeriei conține peste 40 de sortimente de pizza, printre care și cele mai gustoase pizze vegane din tot sortimentul de pizza Sibiu cu astfel de produse. De la Pizza Buffalo, Quatro Carni, Carbonara, Americana, Pizza de Post, Dracula, Siciliana, Țărănească, Transilvania, Tutti, Vegetariană la Pizza premium Barbeque sau Burger, toate sunt gândite ținând cont de calitate, nu de cantitate. Cu toată că abundă în gust, savoare și ingrediente. 

Pentru iubitorii de burgeri, meniul, deși pare sărac în sortimente, este bogat în ingrediente. Burgerii Gorgonzola, Hot, Tutti alături de un meniu Crispy, vor reuși să-ți satisfacă poftele. 

Ce este atât de special la pizzeria Tutti? Faptul că este una dintre puținele pizzerii Sibiu ce oferă produse vegane extrem de gustoase pentru cei care adoptă acest stil de viață. Pizza Acerno, Catania, Margerita Vegană, Verdura, burger vegan, sunt rețete sănătoase și gustoase, în care ingredientele abundă până la refuz. 

Oferte diverse și pizza 1+1 gratis

Numeroasele oferte pe care pizzeria Tutti le oferă, cu siguranță te fac să revii ori de câte ori ai ocazia. Un meniu bogat ce conține meniu Burger la alegere și un meniu Crispy, o pizza Colazione alături de un suc răcoritor, ideal pentru elevi și studenți, o porție de paste și salată la alegere sau clasica ofertă atât de îndrăgită de toată lumea, pizza 1+1, sunt printre cele mai bune oferte cărora niciun gurmand nu le poate rezista. 

Dacă ești din Sibiu și dorești să îți delectezi papilele gustative, încearcă Tutti Pizza pentru cea mai bună pizza Sibiu. Cu peste 40 de sortimente de pizza, alături de burgeri, paste, salate, sosuri, produse vegane, oferte diverse precum pizza 1+1, și bineînțeles, deserturi, pizzeria Tutti stă mândră și vă așteaptă pe strada Păltinului, nr. 16.