Ne gândeam, de ceva timp, că a venit momentul să arătăm cât am crescut și cât ne-am maturizat, în ultimii 11 ani. Am pornit la drum cu puțină nebunie și multă pasiune, acum suntem mai așezați, mai convinși de ceea ce facem și ce putem face, mai selectivi, mai răbdători. 

Și cum puteam arăta altfel decât creionând un meniu nou, care să reflecte experiența, convingerile și plăcerile noastre și ale clienților noștri. 

Am renunțat la unele categorii și am adăugat altele – deloc surprinzătoare prin natura lor, dar surprinzător de bune atunci când le guști – panini și piadine, care vin să încununeze și să completeze cu arome proaspete gustul bucătăriei italienești. 

În centru rămâne însă, mereu, pizza – de-acum mai generoasă în dimensiuni și mai bogată în mozzarella, cu un plus de gust și de savoare, dar cu la fel de multă dragoste.

Vă invităm să încercați noul nostru meniu, să îl savurați relaxați acasă sau la muncă, în pauza de prânz. Veți descoperi că am păstrat aceeași grijă pentru ingrediente proaspete și de calitate, aceeași atenție în crearea preparatelor și aceeași dragoste pentru gustul autentic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *