Este bine știut faptul că sunt anumite momente în care nu ai chef să gătești, vara cu atât mai mult cu cât ideea de a petrece minute în șir lângă un cuptor încins pentru a-ți pregăti de mâncare poate duce la scăderea apetitului. În plus, întotdeauna vei savura mai bine mâncarea pregătită de altcineva pentru tine. Iar acum, ultima perioadă cu diferitele restricții de socializare și deplasare, a dus foarte mult la o creștere a comenzilor de mâncare. În acest fel îmbini două lucruri bune, adică nu trebuie să gătești și te bucuri de mâncarea gătită de altcineva, în confortul casei tale.

Care sunt felurile de mâncare preferate atunci când comanzi acasă?

Nu este nevoie de o cercetare prea amănunțită pentru a ne da seama că pizza este printre felurile preferate de mâncare atunci când vine vorba de a comanda. De exemplu, la pizza Sibiu poți să comanzi online și ai o reducere pe site dacă folosești codul VARA10. Aceasta este un fel de mâncare agreat de foarte multe persoane, de toate categoriile de vârstă. În plus, având în vedere că există într-o gamă variată de topping-uri, este imposibil să nu găsești varianta preferată pentru tine și familia ta. Și ce este mai important este că vei găsi să comanzi pizza în orice oraș te-ai afla, fie că ești acasă, fie că ești în vacanță. Variantele de pizza sunt aproximativ aceleași, fie că este vorba despre o pizzerie Sibiu sau București, însă cele mai multe pizzerii au și pizza casei care este specifică pentru fiecare în parte. Pe lângă pizza, oamenii mai comandă acasă preparate la grătar sau salate și paste. Cel mai puțin comandate sunt supele și ciorbele.

Care sunt avantajele pe care le ai când comanzi acasă mâncare?

Pe lângă faptul că nu mai pierzi timp și energie gătind, nu trebuie nici să faci cumpărături să îți cumperi ingredientele necesare, avantajele faptului că îți comanzi mâncare acasă pot fi și financiare. Oferte de genul pizza 1+1 sibiu sau variantele în care primești o reducere la comanda online pe site cu codul VARA10, te ajută să faci economie la costul mesei. Mâncarea va ajunge caldă la tine, numai bună de savurat în familie, în fața televizorului. În plus, nu vei avea nici vase de spălat, pe care în mod normal le folosești când gătești acasă mâncarea ta preferată, și spălatul lor îți ocupă destul de mult timp.